Posty: 16
Dołączył(a): 19 sty 2009, o 10:08
O problemach dnia codziennego: np. co, gdzie i z kim jeść, jak radzić sobie z nieprzychylnym otoczeniem, własnym lenistwem, jak odróżnić but skórzany od nieskórzanego itd.
Posty: 16
Dołączył(a): 19 sty 2009, o 10:08
Anihilator
Posty: 382
Dołączył(a): 29 cze 2008, o 17:30
Lokalizacja: Warszawa
pawel napisał(a):Możesz mi podać jakieś źródło że może być innego pochodzenia niż zwierzęce?
Posty: 16
Dołączył(a): 19 sty 2009, o 10:08
Posty: 612
Dołączył(a): 29 cze 2008, o 14:42
Posty: 110
Dołączył(a): 18 sty 2009, o 08:59
AdamZ napisał(a):Ja mleka sojowego w ogóle nie piję.
Posty: 16
Dołączył(a): 19 sty 2009, o 10:08
faf napisał(a):
Do naleśników używam mleka owsianego w proszku- całkiem smaczne, wydajne i sprawdzone w bojach.
Za to przez gardło nie przejdzie mi sojowe robione we własnym zakresie. Jest piękne, fajnie się pichci, no ale ten smak...
AdamZ napisał(a):Jak już jesteśmy przy tym mleku sojowym tak poszukiwanym przez wszystkich , chciałem spytać - co Wy w nim widzicie
Anihilator
Posty: 382
Dołączył(a): 29 cze 2008, o 17:30
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 41
Dołączył(a): 27 kwi 2009, o 19:41
pawel napisał(a):faf napisał(a): Ja zawsze daję tylko z wodę, mąkę,sól, olej i zawsze wychodzą mięciutkie i smaczne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 118 gości