Ulubione przyprawy
Ostatnio wzbogaciłem się o pieprz czosnkowy firmy Kamis. Bardzo dobra mieszanka, idealnie sprawdza się np. w pastach z tofu (przepis później).
O problemach dnia codziennego: np. co, gdzie i z kim jeść, jak radzić sobie z nieprzychylnym otoczeniem, własnym lenistwem, jak odróżnić but skórzany od nieskórzanego itd.
Posty: 1374
Dołączył(a): 3 wrz 2008, o 13:10
Lokalizacja: Kraków
Posty: 4
Dołączył(a): 12 lis 2009, o 14:43
Lokalizacja: Bydgoszcz
Filipbassman napisał(a):Najwięcej używam pieprzu , prawie do każdego dania
Posty: 16
Dołączył(a): 19 sty 2009, o 10:08
gzyra napisał(a):Ostatnio wzbogaciłem się o pieprz czosnkowy firmy Kamis. Bardzo dobra mieszanka, idealnie sprawdza się np. w pastach z tofu (przepis później).
pawel napisał(a):najczęściej stosuje czosnek granulowany i świeży oraz zioła prowansalskie
Posty: 16
Dołączył(a): 19 sty 2009, o 10:08
gzyra napisał(a):Wiem, że to wygląda jak reklama, ale naprawdę nie pracuję dla Kamisu. :--)
Posty: 612
Dołączył(a): 29 cze 2008, o 14:42
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 62 gości